MTBO je za námi, triatlon před námi :-)

V sobotu 5. srpna jsme se v komorním počtu sešli na Strojvůdcovské chatě a přesto, že se všichni báli deště, ten se nakonec někde zdržel a tak většina závodu probíhala v polosuchém režimu, když jen občas krátce mrholilo. Pravý lijavec se spustil až někdy před 14. hodinou, takže někteří závodníci promohli až na závěr svého pětihodinového snažení. Absolutním vítězem se stal Honza Moravec z Letohradu, který kromě dvou kontrol objel vše a limit nestihl o pouhé tři minutky. V cíli se mohli závodníci ohřívat v chatě u kamen, pojíst trochu masa z grilu a při tom museli, ještě za body do hodnocení, odpovídat na záludné otázky, pro které bylo potřeba nejen dobré pozornosti při návštěvě předem určených kontrol, ale také napřízklad některých elementárních znalostí o Sněhurce a jejich trpaslících.

Děkujeme partnerům a sponzorům, děkujeme závodníkům a moc děkujeme všem organizátorům, kteří nám se závodem pomohli, včetně těch nejmenších, kteří se účastnili rozvozu a svozu kontrol.

A když se vám i nám za rok bude zase chtít, můžeme se zase sejít. Každopádně rok je dlouhá doba, takže kdo se s námi neorientoval v srpnu, nebo komu se po nás již teď teskní, nechť se registruje za zvýhodněné startovné k triatlonu, který bude 3. září.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *